HJEMMESIDEN KAN KØBES

Netto PC afhændes, er du interesseret i at drive den videre, så besøg salgsannonce med flere oplysninger her.

VÆLG MÆRKE

Køb af MacBook på afbetaling

Sådan får du råd til en ny MacBook fra Apple uden at skulle slagte sparegrisen.En MacBook startpris lige under 8.000 kroner er for de fleste mennesker rigtig mange penge at skulle have op af lommen på en gang.

Derfor kan det være en rigtig god idé at dele betalingen op i små bidder med en fleksibel afbetalingsordning, som gør det nemt at få råd til en dyr MacBook med det samme.

Køb af MacBook med en afbetalingsordning

En afbetalingsordning er et praktisk alternativ til forbrugslån i banken eller kviklån på nettet, da det er en enkel, hurtig og ganske billig løsning brugt på den rigtige måde.

Et nærmere kig viser de åbenlyse fordele ved at vælge afbetaling. Ordningen er rentefri på 12 måneder, hvilket i praksis betyder, at renteudgiften er nul procent, hvis computeren kan betales tilbage indenfor den periode.

En anden åbenlys fordel er, at der ikke kræves et beløb til udbetaling. Der skal kun betales den første ydelse og de efterfølgende hver måned i aftalens løbetid.

Afbetaling er også en fleksibel finansieringsform, når der skal købes ny MacBook, da låntageren selv kan fastsætte løbetiden på 12, 24 og 36 måneder, så den månedlige betaling tilpasses. hvor meget der er råd til at betale tilbage.

Er der en måned, hvor det kniber lidt med finanserne, så er det også muligt at springe et afdrag over, hvis blot afbetalingaftalen er indgået med et selskab som L'EASY, hvor den slags aftaler kan laves.

Sådan køber du en Macbook bærbar på afbetaling

Selve godkendelsen er supernem, da det blot kræver, at du finder den MacBook model, som du vil købe her, så ringer selskabet dig op, og I aftaler så det videre forløb sammen. Så går der et par dage, så bliver din nye MacBook leveret direkte til døren, sat op og installeret.

Se dagspriserne på MacBook her - kontant eller på fleksibel afbetaling!